Periuța de dinți electrică Oral-B Vitality D12-513 (Review/Video)

Oral-B Vitality D12-513
VEZI PRET VEZI PRET eMAG
VEZI PRET VEZI PRET evoMAG

Pentru a evita din start confuzia, trebuie sa stii ca modelul de periuta de dinti electrica Oral-B Vitality este cunoscuta in unele magazine online si sub alte denumiri, cum ar fi Oral-B Vitality D12-513 Sensitive Clean, 3D White, Orange sau Cross Action. De fapt este vorba de acelasi model, insa denumirea difera in functie de capul de periere cu care vine periuta in pachet.

Modelul de periuta electrica Oral-B Vitality se afla printre preferintele utilizatorilor de periute de dinti electrice. Acest lucru se datoreaza unor aspecte precum:

  • Design simplu
  • Alimentare prin acumulator reincarcabil
  • Curatare eficienta
  • Simplu de utilizat
  • Pret redus

Ce vei gasi in pachetul periutei:

  • Maner reincarcabil
  • O rezerva: 3D White
  • Incarcator wireless

Periuta de dinti Oral-B Vitality este unul dintre modelele de periute electrice care ofera beneficiile de baza la un pret destul de mic, ceea ce o face potrivita pentru foarte multe persoane ce cauta simplitatea si eficienta intr-o periuta de dinti electrica ieftina.

In continuare vom prezenta si alte detalii, avantaje dar si dezavantaje ale periutei de dinti Oral-B Vitality. De asemenea, iti vom prezenta cateva dintre cele mai utile pareri ale utilizatorilor. In cele din urma vei putea decide daca acest model este potrivit nevoilor tale, sau daca va trebui sa te orientezi spre alt model.

Avantaje ale periutei Oral-B Vitality D12-513

✅ Raportul calitate-pret este unul excelent, avand in vedere ca periuta este alimentata de la un acumulator si are incorporat chiar si un cronometru.
 
✅ Curata cu pana la 100% mai bine placa bacteriana in comparatie cu o periuta clasica.
 
✅ Are incorporat in maner un cronometru ce te va atentiona prin vibratii atunci cand au trecut cele 2 minute de periaj recomandat.
 
✅ Este alimentata de la un acumulator reincarcabil, asa ca nu vei avea grija bateriilor.
 
✅ Incarcarea se face foarte simplu, prin tehnologie wireless.
 
✅ Este compatibila cu o gama larga de capete de periere (rezerve).

Dezavantaje ale periutei Oral-B Vitality D12-513

❌ Periuta Oral-B Vitality dispune de un singur mod de curatare.
 
❌ Nu este dotata cu un senzor de presiune, lucru pe care multi utilizatori il gasesc util la alte modele de periute electrice.
 
❌ Cronometrul integrat in maner atentioneaza doar dupa 2 minute, atunci cand trebuie sa termini periajul si nu la fiecare 30 de secunde pentru a-ti spune ca trebuie sa schimbi cadranul de periere.
 
❌ Nu afiseaza statusul bateriei.

Intrebari frecvente despre periuta Oral-B Vitality


Cat pot folosi periuta Oral-B Vitality cu o singura incarcare?

Periuta se poate folosi pana la 5 zile, la o utilizare constanta de doua ori pe zi, cate doua minute. Pentru a prelungi durata de viata a bateriei, este recomandat ca o data la 6 luni acumulatorul sa fie descarcat complet, si abia apoi sa fie reincarcat.


Ce capete de periere sunt compatibile cu modelul Vitality D12-513?

Acest model de periuta de dinti electrica este compatibila cu majoritatea rezervelor de periute electrice disponibile pe piata. Astfel, pentru modelul Oral-B Vitality vei putea utiliza rezervele: Precision Clean, Sensitive Clean, 3D White, Ortho, Power Tip, Floss Action, TriZone și Cross Action. Pentru acest model de periuta electrica se pot folosi chiar si rezervele Kids, special gandite pentru copii.

Periuta de dinti electrica Oral-b Vitality D12-513

Pret Oral-B Vitality D12-513 – De unde cumperi?

Oral-B Vitality D12-513
VEZI PRET VEZI PRET eMAG
VEZI PRET VEZI PRET evoMAG

Dupa cum am afirmat si la inceput, modelul de periuta de dinti electrica Oral-B Vitality D12-513 este unul dintre modelele preferate ale persoanelor ce utilizeaza periute de dinti electrice. Pretul redus este probabil unul dintre aspectele care au dus la acest lucru.

Acest model de periuta de dinti electrica poate fi achizitionat din magazine online precum eMAG (click aici) sau evoMAG (click aici). Ambele magazine prezinta preturi avantajoase, insa iti recomandam sa verifici care dintre ele are pretul cel mai mic si sa achizitionezi de acolo.

In acest moment pretul acestei periute de dinti electrice variaza in cele doua magazine intre 130 si 175 RON, de aceea este important sa verifici chiar tu si sa vezi magazinul in care pretul este mai avantajos.

Oral-B Vitality D12-513 – Parerile utilizatorilor

 

Functioneaza asa cum ma asteptam. Nu am vrut si nici nu am nevoie de functii sofisticate, iar acest model imi ofera exact ceea ce aveam nevoie – o periuta electrica foarte buna, simpla si functionala. Bateria tine destul de mult incarcata, capetele de periere se rotesc repede si fara zgomot.

RT, Amazon.co.uk

Capatul de periere este confortabil. Cronometrul functioneaza bine. Trebuie sa fie incarcata foarte des.

N.J. Carr, Amazon.co.uk

Este un aparat pe care il folosesc ca rezerva a unui alt aparat electric produs tot de Oral B. Este ok pt acest scop, dar nu l-as recomanda cuiva care are bugetul pentru o varianta mai buna (cu seonzor de presiune samd). Una peste alta raport calitate pret f corect, e interesant de vcazut si felul cum se comporta bateria pe termen lung.

Mircea Dragu, eMAG

Periuta de dinti electrica Oral-B Vitality Video

In videoul de mai jos vei gasi cele mai importante detalii pentru modelul de periuta descris in acest articol. Astfel, vei gasi cateva detalii despre periuta, dar si avantajele si dezavantajele periutei Oral-B Vitality. Toate aceste informatii sunt sintetizate intr-un clip de un minut.

Leave a Reply